Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in de tenniswereld bieden wij onze trainers en tennisverenigingen de gewenste professionele ondersteuning.
Tennis is ons vak, ons specialisme, onze passie, daar zijn we trots op.
Henk Klein Hesselink en Martin Bakkenes: de drijvende krachten achter Totaal in Tennis.
Henk Klein Hesselink heeft vanaf 1984 fulltime gewerkt als tennisleraar bij verschillende verenigingen, met name in de Achterhoek. In 1992 werd Henk benaderd om de KNLTB bondstrainingen te verzorgen in zijn regio.  In die tijd heeft hij vele landelijke toernooien begeleid voor de Nederlandse jeugdtoppers t/m 16 jaar.
In 2003 heeft Henk Totaal in Tennis opgericht. Het doel was om meer grip te krijgen op de ontwikkeling van talent en een samenwerking te zoeken met de vele verenigingstrainers.

Martin Bakkenes startte in april 1980 als trainer bij de Nijkerkse Tennisclub en maakte in 1992 de overstap naar TV Strokel. Vanaf 1992 was hij werkzaam als bondstrainer bij de KNLTB. Hier mocht Martin aan de slag met de jongste groepen geselecteerde jeugd in de regio’s NW Veluwe en ZW Gelderland. Dertien jaar heeft Martin dit gedaan. Martin en Henk hebben elkaar leren kennen als collega’s bij de KNLTB. In 2005 besloten Martin en Henk de krachten te bundelen, en samen te gaan voor Totaal in Tennis. Het bedrijf maakte in die periode een grote groei door, er ontstond al snel een organisatie van ruim 40 verenigingen. Martin organiseerde al vanaf 1995 Tennisreizen. Vanuit Totaal in Tennis heeft hij deze activiteiten verder uit kunnen bouwen. Op dit moment worden er jaarlijks 4 tot 6 tennisweken georganiseerd, naar zowel Turkije als Ibiza.