Actueel aanbod tennistrainers

Totaal in Tennis heeft gemiddeld per trainingsseizoen ± 40 trainers/sters in loondienst. Deze trainers hebben fulltime/parttime een vaste baan bij een tennisvereniging en/of tennisschool.

Niet elke trainer heeft alle dagen van de week een vast lesprogramma waardoor er de nodige flexibiliteit aanwezig is om trainers extra elders te kunnen inzetten. Ook komt het voor dat trainers na een aantal jaren willen switchen van vereniging om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hierdoor ontstaat er beweging in het werkveld hetgeen positiewisselingen tot gevolg heeft.

Ook melden er zich weer nieuwe trainers bij Totaal in Tennis aan om vanuit een goede en solide arbeidsverhouding bij een tennisvereniging te werk te worden gesteld. Na het kennismaken en opstellen van het functieprofiel heeft de vereniging dan een keuze uit verschillende kandidaat-trainers die Totaal in Tennis voordraagt.

Het is aan de vereniging om, met advies van Totaal in Tennis, een keuze te maken. Ook de contractduur welke de vereniging wenselijk acht, is bespreekbaar.