Blijf je ontwikkelen met de gratis bijscholingen van Totaal in Tennis

Bijscholen van tennisleraren is voor Totaal in Tennis niets nieuws wij doen dit al vanaf 2003. Maar sinds 2015 koppelen we, in samenwerking met de KNLTB, ook PO punten aan onze applicaties. Zo sla je als tennisleraar drie vliegen in één klap: je ontwikkelt je op jouw vakgebied, je spreekt je tenniscollega’s én je ontvangt punten voor het verlengen van je trainerslicentie. Om een geldige licentie te behouden moeten trainers iedere twee jaar minimaal 24 PO halen.

Theorie én praktijk

Vier keer per jaar organiseert Totaal in Tennis een applicatie waar PO punten te verdienen zijn. Welke bijscholing gegeven wordt hangt af van de behoefte van de tennisleraren en de actualiteiten. Elke applicatie bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel en duurt in totaal drie uur. De theorie die je leert kun je dus direct op de baan toepassen. De applicaties worden gegeven op maar liefst 6 locaties!

Verschillende trainers

In samenwerking met een aantal externe trainers bieden wij een gevarieerd en aantrekkelijk programma. Met elkaar stellen we het programma samen zodat wij onze trainers optimaal kunnen helpen in hun ontwikkeling. Meerdere onderwerpen dus per jaar, door verschillende trainers gegeven, ieder vanuit zijn eigen specialisme.

Deelname kost niets

Het volgen van een applicaties van Totaal in Tennis is GRATIS voor trainers die bij ons aangesloten zijn. Externe trainers kunnen deelnemen aan de workshop voor €40,-