Turkije

Nieuw in het voorjaar van 2021 is onze Tennisreis naar Aquaworld Belek by MP Hotels. (voorheen TUI Magic Life Waterworld) De eerste Tennisreis staat gepland van 20 t/m 27 maart 2021. Turkije staat inmiddels weer helemaal op de kaart. Het Aquaworld Belek hotel is ook voor ons nieuw. De voormalig general manager van de RIXOS hotels zwaait hier nu de scepter. Hij heeft ons uitgenodigd naar ‘zijn nieuwe hotel’ te komen.

Programma
Op Schiphol ontmoeten we elkaar en reizen we gezamenlijk naar onze bestemming. Wij trainen in de ochtenduren tussen 08.30 en 13.00 uur: dat is een gegeven. De inhoud van het programma passen we aan, dit al naar gelang ‘de wensen van de mensen’. Je traint bij ons niet de hele week in hetzelfde groepje met dezelfde trainer. Dagelijks evalueren wij de trainingsgroepen en bepalen we de indeling voor de volgende dag. Uiteraard overleggen we ook tijdens de Tennisreis regelmatig met onze deelnemers over de inhoud en uitvoering van het programma. Wil je meer weten over ons trainingsprogramma? Dan vind je hier meer informatie. Een professionele warming-up en cooling-down? Jazeker!

Data en tarief
We gaan er vanuit dat we in week 13 van 2022 ‘gewoon weer’ naar Turkije kunnen voor een heerlijke Tennisreis. 

Contact
Wij houden van ‘persoonlijke benadering’. Ben je op zoek, of heb je interesse een tennisreis naar Turkije… pak de telefoon of stuur ons een e-mail! Vertel wat je zoekt en ontdek wat we jou kunnen bieden. Neem contact op met Totaal in Tennis. Monique en Martin staan jou graag te woord!
Voor contact via de mail: monique@totaalintennis.nl
Monique: + (31) 652 601 752
Martin: + (31) 648 424 017

Wil je liever meteen boeken? Klik dan hierhierhier.