Mallorca

Een heerlijke bestemming voor een Tennisreis. Een ochtendprogramma vol tennis en na de lunch ‘er op uit’ om Mallorca te ontdekken maakt een Tennisreis naar Mallorca fantastisch. We hebben op dit moment één hotel waar we gebruik van maken: PortBlue Pollentia bij Alcudia in het noorden van het eiland. Ons hotel heeft 6 hele mooie tennisbanen en biedt verder alles wat we nodig hebben! We verblijven in PortBlue Pollentia op basis van All Inclusive. Naast dit hotel zijn we op dit moment nog op zoek naar een geschikte tweede bestemming op Mallorca. 
PortBlue Pollentia ligt direct aan zee, voor de mooiste zandstranden op Mallorca ga je naar het nabij gelegen Alcudia Beach.

PortBlue Club Pollentia is een topadres voor een heerlijke tijd op Mallorca. Het ligt in een prachtige omgeving op slechts een klein stukje wandelen van het strand en er zijn faciliteiten voor jong en oud.

PortBlue Club Pollentia heeft een mooie tuin met wuivende palmbomen en een groot (verwarmd) zwembad, dat klinkt perfect, nietwaar? Terwijl je een drankje drinkt bij de poolbar heb je ook nog eens uitzicht op dit zwembad.

Programma

Wij trainen in de ochtenduren tussen 08.30 en 13.00 uur: dat is een gegeven. De inhoud van het programma passen we aan, dit al naar gelang ‘de wensen van de mensen’. Je traint bij ons niet de hele week in hetzelfde groepje met dezelfde trainer. Dagelijks evalueren wij de trainingsgroepen en bepalen we de indeling voor de volgende dag. Uiteraard overleggen we ook tijdens de Tennisreis regelmatig met onze deelnemers over de inhoud en uitvoering van het programma. Wil je meer weten over ons trainingsprogramma? Dan vind je hier meer informatie. Een professionele warming-up en cooling-down? Jazeker!

Data en tarieven

Kijk hiervoor op de pagina ‘Data en tarieven’. Van 5 t/m 12 oktober Oktober 2024 gaan we naar Mallorca: deze Tennisreis zit al vol. In April 2025 gaan we van 2 t/m 9 April wederom naar dit hotel op Mallorca. De weken die we daarna nog gaan uitvoeren naar Mallorca zijn nog niet bekend, maar er komen nog wat Tennisreizen bij!

 

Contact

Wij houden van ‘persoonlijke benadering’. Ben je op zoek, of heb je interesse in één van onze Tennisreizen? Pak de telefoon of stuur ons een e-mail! Vertel wat je zoekt en ontdek wat we jou kunnen bieden. Neem contact op met Totaal in Tennisreizen. Monique en Martin staan jou graag te woord!
Voor contact via de mail: martin@totaalintennisreizen.nl
Monique: + (31) 652 601 752
Martin: + (31) 648 424 017