Ibiza

Een heerlijke bestemming voor een Tennisreis. Een ochtendprogramma vol tennis en na de lunch ‘er op uit’ om Ibiza te ontdekken maakt een Tennisreis naar Ibiza fantastisch. Ons hotel heeft 4 prima tennisbanen en biedt verder alles wat we nodig hebben! We verblijven op Ibiza in een All Inclusive hotel. Al onze Ibizareizen voeren we uit naar Marble Stella Maris.
Dit hotel heeft alles wat we nodig hebben voor een fantastische tennisreis. Voor het tennisprogramma hoef je ‘de deur niet uit’, de banen liggen op het terrein. We spelen op 4 vernieuwde tapijtbanen. Marble Stella Maris is een heerlijk hotel van waaruit je binnen 30 minuten naar Ibiza Stad rijdt. Naar het strand loop je in 10 minuten, twee prachtige baaitjes waarvan één bij Cala Gracioneta waar het fantastisch vertoeven is! Niet naar het strand maar genieten van een geweldig uitzicht met een heerlijke cocktail…….dan loop je naar La Torre. De zonsondergang daar is één van de mooiste op Ibiza. Inmiddels hebben we een aantal Tennisreizen naar Ibiza gehad: alleen maar enthousiaste reacties!

Programma

Wij trainen in de ochtenduren tussen 08.30 en 13.00 uur: dat is een gegeven. De inhoud van het programma passen we aan, dit al naar gelang ‘de wensen van de mensen’. Je traint bij ons niet de hele week in hetzelfde groepje met dezelfde trainer. Dagelijks evalueren wij de trainingsgroepen en bepalen we de indeling voor de volgende dag. Uiteraard overleggen we ook tijdens de Tennisreis regelmatig met onze deelnemers over de inhoud en uitvoering van het programma. Wil je meer weten over ons trainingsprogramma? Dan vind je hier meer informatie. Een professionele warming-up en cooling-down? Jazeker!

Data en tarieven

Kijk hiervoor op de pagina ‘Data en tarieven’. In April 2024 gaan we voor de laatste keer naar Marble Stella Maris. Na bijna 7 jaar en ongeveer 20 mooie Tennisreizen is het weer tijd voor ‘iets anders’. Het gegeven dat Marble na november 2024 haar deuren voor altijd sluit maakt deze keuze nog eenvoudiger. Wil je nog één keer naar Marble Stella Maris? Boek dan voor de reis van April 2024.  

Vanaf Oktober 2024 ‘ruilen we Ibiza in’ voor Mallorca en eind Oktober/ begin November voegen we daar ook nog eens Turkije aan toe!

Contact

Wij houden van ‘persoonlijke benadering’. Ben je op zoek, of heb je interesse een tennisreis naar Ibiza… pak de telefoon of stuur ons een e-mail! Vertel wat je zoekt en ontdek wat we jou kunnen bieden. Neem contact op met Totaal in Tennis. Monique en Martin staan jou graag te woord!
Voor contact via de mail: martin@totaalintennis.nl
Monique: + (31) 652 601 752
Martin: + (31) 648 424 017

Wil je liever meteen boeken? Klik dan hier.