Een Tennisvakantie? Ga mee met Totaal in Tennis naar Turkije of Ibiza.

Al meer dan 20 jaar organiseren wij Tennisreizen, voor ons is nog steeds iedere reis ‘een feestje’ om toe doen: dat willen we graag zo houden! Wij zijn niet ‘de grootste’ aanbieder, hebben ook niet ‘de meeste weken’, doen de reizen ‘met heel veel plezier’ en maken het daarom niet te groot!

Totaal in Tennis kiest voor de beste hotels en wij besteden daadwerkelijk aandacht aan jouw persoonlijke wensen! Wij willen ons niet onderscheiden als ‘de goedkoopste’ aanbieder. Ons doel is de optimale ‘prijs – kwaliteit’ verhouding te realiseren.

We ontmoeten elkaar op Schiphol en reizen gezamenlijk naar onze bestemming. Trainen doen we in ochtenduren, meestal tussen 08.30 en 13.00 uur. De inhoud van het Tennisprogramma kunnen we prima aanpassen, dit doen we al naar gelang de samenstelling van het gezelschap.  De indeling van de trainingsgroepen passen we regelmatig aan. Voor ons van groot belang dat we zoveel mogelijk rekening houden met een ieder zijn/ haar wensen. Uiteraard overleggen we ook tijdens de Tennisreis regelmatig met onze deelnemers over de inhoud en uitvoering van het programma. Een professionele warming-up en cooling-down? Jazeker!

Ibiza

Een heerlijke bestemming voor een Tennisreis. Een ochtendprogramma vol tennis en na de lunch ‘er op uit’ om Ibiza te ontdekken maakt een Tennisreis naar Ibiza fantastisch. In het najaar van 2020 gaan we van 2 t/m 9 Oktober naar Ibiza. In het voorjaar 2021 hebben we ook weer een week Ibiza in de planning staan: van 9 t/m 16 April . We verblijven, ook op Ibiza, in een All Inclusive hotel! Al onze Ibizareizen voeren we uit naar Marble Stella Maris. Let op: dit zijn vrijdag- vrijdag reizen.

Turkije

Nieuw in het voorjaar van 2021 is onze Tennisreis naar Waterworld by MP Hotels in Belek (voorheen TUI Magic Life Waterworld) De eerste Tennisreis staat gepland van 20 t/m 27 maart 2021. Turkije blijft in het voorjaar een heerlijke bestemming. Het Waterworld Belek hotel is van alle gemakken voorzien, de prima tennisbanen liggen bij elkaar op het hotel terrein. Heerlijk met elkaar aan de slag in de ochtenden, daarna lekker lunchen om vervolgens te genieten van het ‘Turkse voorjaar’ aan het zwembad of op het strand. Eind van de middag een ‘rondje sauna’ of nog even een balletje slaan? Geen probleem, kan allemaal. 

Contact

Wij houden van ‘persoonlijke benadering’. Ben je op zoek, of heb je interesse in één van onze Tennisreizen……pak de telefoon en bel ons! Vertel wat je zoekt en ontdek wat we jou kunnen bieden. Neem contact op met Totaal in Tennis. Monique en Martin staan jou graag te woord!
Voor contact via de mail: monique@totaalintennis.nl
Monique: + (31) 652 601 752
Martin: + (31) 648 424 017

Wij zijn 24/7 bereikbaar!
Wij kijken er naar uit ook jou te mogen begroeten op één van onze Tennisreizen!